sliderpieni_sakset

Hiustenpidennyksiä Tampereella

Oletko kiinnostunut hiustenpidennyksistä?

Me hohDEsignissa teemme hiustenpidennyksiä. Teemme pääsääntöisesti teippipidennyksiä ja sinettipidennyksiä, mutta myös Micro Ring pidennykset onnistuvat. Tämän sivun alareunassa on kerrottu hieman enemmän hiustenpidennysten eri tavoista.

Hiustenpidennykset kannattaa laittaa aina ammattilaisen toimesta seuraavista syistä:

  • Saat paremman lopputuloksen
  • Omat hiuksesi pysyvät paremmassa kunnossa (olemme nähneet liian monta kertaa hiusten tuhoutuneen kotikonstein laitettuina)
  • Saat varmasti huippulaadukasta hiusta ja löydämme sinulle parhaiten sopivimmat sävyt, pituudet, määrät ja oikeat hoitotuotteet

Kaikki alkaa suunnittelusta

Jotta tiedämme kuinka paljon ja mitä sävyjä sinulle kannattaa laittaa, on homma aloitettava aina konsultaatiosta kampaajan kanssa. Konsultaatiossa käymme läpi sinulle sopivan pituuden, haluamasi sävyt, tarvittavan määrän ja sovellettavan tekniikan. Me emme veloita konsultaatiosta erikseen.

Varaa tästä aika hiustenpidennysten suunnitteluun.

(valitse työksi ”Hiustenpidennyskonsultaatio”)

Kuinka paljon maksaa?

Hiustenpidennykset sekä niihin käytettävä työ maksaa n. 150 – 500 €. Me tarjoamme myös osamaksun hiustenpidennyksiin ja se onkin suosittu tapa.

Onko hiustenpidennyksissä takuuta?

Käyttämämme hiustenpidennykset sisältävät 3 kk:n takuun. Takuu on voimassa, mikäli ostat meiltä oikeat hoitotuotteet hiustenpidennyksille.

Kuinka kauan pidennykset kestävät?

Oikeinhoidettuina hiustenpidennykset kestävät 6 – 12kk.

Mitä hiustenpidennyksiä käytätte?

Hiustenpidennyksiä on monia eri laatuja: niin hyvässä kuin huonossakin. Meillä on käytössä markkinoiden laadukkaimmat pidennykset. Käyttämämme BLONG hiukset on valmistettu korkealuokkaisesta, vahvasta ja pehmeästä 100% premium remy -aitohiuksesta. Remy-aitohiuksissa hiusten luonnollinen kasvusuunta on säilytetty valmistusvaiheessa oikeinpäin. Näin hius käyttäytyy kuin oma luonnollinen hius ja säilyy kauniina pitkään.

Teippipidennykset

Teippipidennyksissä hiukset kiinnitetään muutaman sentin leveinä ”palasina” silikoniteipillä hiuksiin. Teipeistä on tullut varsin suosittua, sillä laatu on hyvä, ne ovat huomattavasti nopeammat laittaa kuin sinetit ja ammattilaisen käsissä ne eivät vahingoita hiustakaan suuresti. Monet sanovat teippipidennysten näyttävän 100%.sen luonnollisilta. Ne ovat hyvä ratkaisu ihmiselle, jolla on hennot tai lyhyet hiukset.

Sinettipidennykset

Sinettipidennys saattaa olla vieläkin tunnetuin ja se suosituin hiustenpidennystekniikka mitä on käytössä. Sinetit saattavat pysyvät jopa useita kuukausia, riippuen omien hiusten kasvuvauhdista ja harvoin sinetit lähtevät itsestään irti.
Sinetit kiitetään omaan hiukseen keratiinilla, joka sulatetaan kolvilla hiukseen. Hiukseen kohdistuu huomattava määrä lämpöä, jonka vuoksi hiukset saattavat kärsiä tekijän taidoista riippuen.

Micro Ring pidennykset

Micro Ring pidennyksissä ei käytetä lämpöä tai liimaa ollenkan, joten hius pysyy todella hyvässä kunnossa. Tapaa voisi sanoa jopa hellävaraiseksi. Hiusten päässä on mikrorenkaat tai siimalenkit (Loop), joihin hiukset pujotetaan. Kiinnityksen aikaansaamiseksi käytetään pihtejä tai sormia. Micro Ring pidennykset eivät välttämättä kestä yhtä kauan kuin teippi- tai sinettipidennykset. Ainakin niiden kanssa on oltava tarkka ja huollettava tarkasti ohjeen mukaan.