Moroccanoil – innovaatio, joka mullisti hiustenhoidon

Mikä on Moroccanoil?

Moroccanoil on kosmetiikkamerkki, joka on tunnettu erityisesti hiustenhoitotuotteistaan. Runsaasti ravinteita ja antioksidantteja sisältävät tuotekoostumukset on valmistettu korkealaatuisista, aidoista ainesosista. Moroccanoil on intohimoisesti sitoutunut korkealaatuisiin toimituskanaviin ja myy tuotteittaan vain hiusammattilaisten välityksellä.

Me – hohDEsign – olemme Moroccanoil ammattilaiskampaamo ja voit olla varma, että saat aidon Moroccanoil-kokemuksen.

Lyhyt historia

Vuonna 2006 Montrealissa sijaitsevan kampaamon chileläissyntyinen omistaja Carmen Tal halusi luoda parhaan tuotteen markkinoilla, useistakin syistä. Muutamat ensimmäiset vuodet Moroccanoil olikin vain yksi tuote – arganöljypohjainen hiusöljy, joka tunnetaan nimellä Moroccanoil Treatment.

Öljy nousi nopeasti yhdeksi maailman suosituimmaksi tuotteeksi ja olikin aika alkaa laajentamaan valikoimaa. Moroccanoilin valikoima on edelleen varsin suppea verrattuna mihinkään muuhun. Tuotteita löytyy tänä päivänä niin hiustenhoitoon kuin ihonhoitoon.

 

Kaikki tuotteet hohDEsignista

Kampaamostamme löydät kaikki Moroccanoil -tuotteet ja myös pesupaikalla on mahdollista käyttää Moroccanoil -tuotteita. Tervetuloa käymään ja testaamaan tuotteita.

moroccanoil-treatment-100ml
 
tilaa-verkosta
tapahtumat-ja-erikoisillat
hiustenpidennykset