hohDEsign – Parturi-Kampaamo & hiustuotemyymälä

Meiltä voit ostaa alla näkyviä tuotemerkkejä ja verkkokaupastamme voit ostaa yli kahtakymmentä eri tuotemerkkiä

Siirry verkkokauppaan

evo-logo

EVO on australialainen brändi, joka maalle tuttuun tapaan edustaa todella puhtaita ainesosia ja huippusuorituskykyä. EVO on suunniteltu saamaan ihmiset ajattelemaan – se näkyy niin markkinoinnissa kuin itse tuotteissa. EVO – Saving Ordinary People From Themselves.

Osta verkkokaupasta.

moroccanoil

Moroccanoil® on lähes kaikkien tuntema luksusmerkki. Yrityksen intohimona on tehdä kauniita muutoksia. Ensimmäisenä tuotteena markkinoille tultiin alkuperäisellä Moroccanoil Treatment -hiusöljyllä, joka aiheutti hiusalan vallankumouksen. Sen jälkeen uusia tuotteita on lisätty maltillisesti ja laatu on säilytetty. Tuoteperhe on innovatiivinen ja arganöljy -pohjaisissa tuotteissa antioksidantteja riittää vaikka muille jakaa. Moroccanoil® on ansainnut paikkansa monen ammattilaisen ja kuluttajan suosikeissa.

Lue lisää Moroccanoilista.

Osta verkkokaupasta.

kevin-murphy

Australialainen, arvostettu hiusmuotoilija Kevin Murphy kehitti tuotesarjan, koska ei ollut tyytyväinen valtavirtamerkkeihin. Kevin.Murphy tuotteet eivät ole raskaita saati tahmaavia eivätkä sisällä lainkaan sulfaatteja tai parabeenejä. Koko merkki on ympäristöystävällinen ja hiusmuodin huipulla jatkuvasti. Tuotteet ovat luotu mahdollisimman pitkälle käyttäen uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä aineosia, kuten eteerisiä öljyjä, kasviuutteita sekä luonnollisia antioksidantteja. Mikäli arvostat laatua ja ekologisuutta, on Kevin.Murphy sinulle.

Osta verkkokaupasta.

 
lanza-logo

L’anza -hiustuotteet ovat hiusmaailman eliittiä. Ne sisältävät L’anzan patentoimaa jälleenrakentavaa Keratin Bond System®-proteiinia. Brändin tuotteet ovat ympäristö- ja eläinystävällisiä ja kaikki shampoot, hoitoaineet ja jopa muotoilu- ja viimeistelytuotteet vahvistavat ja hoitavat hiuksia. Tuotteiden pH-arvot liikkuvat lähellä ihon ja hiusten pH-arvoa, joten ne eivät kuivata hiuspohjaa tai hiuksia eivätkä haalista hiusväriä.

Osta verkkokaupasta.

niophlex

Niophlex on hiusta suojaava ja jälleenrakentava hoitokokonaisuus, joka koostuu kolmesta eri tuotteesta: kahdesta kampaajalla käytetävästä ja yhdestä kotihoitotuotteesta. Niophlex tuotteet ehkäisevät kemiallisten käsittelyjen aiheuttamia vaurioita ja vahvistavan hiuksen rikkisiltoja.

Voit varata Niophlex hoidot meiltä erikseen tai värikäsittelyjen yhteydessä.

Varaa aika.

 
tilaa-verkosta
moroccanoil
hiustenpidennykset